Bine ati venit pe pagina programului de afiliere

Promovati Ms-W.ro pe site-ul vostru , prin campanii de email sa prin intermediul social media si primiti bani ! Programul nostru este absolut gratuit, usor de inregistrat si nu necesita cunostinte speciale .

Cum functioneaza
Odata ce deveniti membru in programul nostru de afiliere primiti automat pachetul de bannere, linkuri  si alte materiale publicitare pe care le puteti promova oriunde doriti. Cand un utilizator da click pe unu din linkurile plasate de dumneavoastra acesta va fi redirectionat catre site-ul nostru iar activitatea lui va fii inregistrata de programul nostru de afiliere. De fiecare data cand un utilizator finalizeaza o comanda sunteti rasplatiti cu comisionul stabilit.

Statistici in timp real
Programul de afiliere va asigura acces non-stop in platforma asociata contului dumneavoastra oferind statistici in timp real. Verificati vanzarile dumneavoastra, traficul generat, statistici financiare si vedeti cum performeaza bannerele dumneavoastra. 

Cont de afiliere
Va rugam sa va creati un cont pe site-ul nostru apoi navigati in contul dumneavoastra cand sunteti autentificati. Apoi acceptati termenii si conditiile din tabul de setari de afiliere pentru a va inscrie la programul de afiliere. Asta este tot.